Nail care

Filter

Show

COLLISTAR NAILS 3 IN 1 BASE STRENGTH FIXER

€16.00
Collistar Nails 3-in-1 Base Strenght Fixer.
Basis - Vergemakkelijkt het aanbrengen van de nagellak en beschermt de nagel tegen verkleuringen. Versterker - Versterkt de nagels en voorkomt dat ze afbreken dankzij het bestanddeel methionine, een aminozuur dat de vorming van keratine bevordert. Fixeermiddel - Accentueert de glans van de nagellak en zorgt ervoor dat het langer blijft zitten. Indien het na enkele dagen na applicatie van de nagellak wordt aangebracht, wordt de kleur verlevendigd. Als basis en versterker dient het product te worden aangebracht op schone, droge nagels. Als fixeermiddel dient het op de nagellak te worden aangebracht die volledig droog is. In de daaropvolgende dagen laat het de kleur opleven en geeft het nieuwe glans aan de nagellak.

Dior Creme Abricot Nail Cream

€21.55

A specialized nourishing cream that helps promote nail growth, improve nail resistance and soften cuticles. Leaves nails looking healthier and more beautiful. Beauty tip: Apply in the evening, gently massaging into the nail. Allow to penetrate overnight.

ESTEE LAUDER INSTANT FIN QUICK DRY COAT

€19.36
Doorzichtige nagellak die de nagellak en nagels beschermt, extra glans geeft en zeer snel droogt (90 sec.) Voorkomt bovendien dat de nagellak gaat schilferen.

Filter

Show