Serum cream & lotion

Filter

Show

BIOTHERM AQUASOURCE EYE REVITALIZER

€27.47
Het hydrateren van de huid rond het oog is het meest effectieve middel om rimpels en lijntjes, maar ook wallen en kringen tegen te gaan.
AQUASOURCE EYE REVITALIZER verfrist en hydrateert de huid rond de ogen de hele dag lang
Een frisse en stralende blik tot het einde van de dag
Klinisch bewezen:
Na 4 weken gebruik zagen 9 van de 10 vrouwen hun kringen afnemen.*
Een unieke en complexe combinatie van bestanddelen:

LIFE PLANKTON

BIOTHERM SKIN VIVO UNIFORMITY DAY CREAM DRY SKIN

€71.66

Biotherm Skin Vivo Uniformity Day Cream is een multi-purpose anti-aging dagcr_me die 5 huidverouderingsproblemen aanpakt. Skin Vivo Uniformity pakt onder andere roodheid, hyperpigmentatie, een doffe huidteint, ruwheid van de huid en verlies van elasticiteit aan door middel van 5 actieve bestandsdelen en UVA/UVB bescherming met SPF15. Breng deze dagcr

BIOTHERM PUREFECT SKIN HYDRATING GEL

€28.40

Biotherm Purefect Skin Hydrating Gel combineert de frisheid en hydratatie van een moisturizer met een matterend poeder dat tot 8 uur lang de glans van uw huid onder controle houdt. Uw huid ziet er helder en mat uit terwijl deze gehydrateerd aanvoelt. Purefest Skin Hydrating Gel gaat onzuiverheden en onvolkomenheden zoals zichtbare pori

BIOTHERM AQUASOURCE NUTRITION

€37.82
Aquasource Nutrition is toegewijd aan de heel droge huid die nood heeft aan hydratatie en voeding. De moderne textuur is een rijke balsem die de huid intens voedt dankzij een samenwerking van 4 olie

BIOTHERM AQUASOURCE COCOON

€37.82
"Aquasource Cocoon is de eerste Aquasource specifiek toegewijd aan ""seizoensdroogheid"" (normale tot droge huid). De geheel nieuwe textuur is de eerste die even voedend is als een balsem en even licht als een gel. Ze wikkelt de huid in, alvorens deze wordt blootgesteld aan grillen gepaard met seizoensveranderingen. De cr

BIOTHERM AQUASOURCE CRÈME SPF 15

€37.82
Aquasource SPF15, meest sensori

BIOTHERM AQUASOURCE RIJKE CRÈME - DROGE HUID

€37.82
De legendarische formule van AQUASOURCE vernieuwd en nog krachtiger gemaakt:
EXTRA GECONCENTREERD
Unieke samenstelling met een extra hoge concentratie LIFE PLANKTON

Biotherm Homme Aquapower 72H Concentrated Glacial Hydrator 50ml

€39.55
Biotherm Homme Aquapower 72H Concentrated Glacial Hydrator 50ml with ultra-light texture becomes more liquid in contact with the skin for a deep hydration up to 72 hours.

BIOTHERM AQUASOURCE SKIN PERFECTION

€41.82

Biotherm Aquasource Skin Perfection is een moisturizer die uw huid 24 uur lang hydrateert zonder een vet laagje achter te laten. Uw huidstructuur wordt geoptimaliseerd waardoor uw huid straalt en fris aanvoelt. Deze cr

BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP GEL

€45.00
Aquasource Everplump, een unieke geconcentreerde gel met blauwe hyaluronan breekt op in miljoenen micro druppels bij contact huid. Unieke resultaten :
- 1 seconde voor een egale huid - 1 week om fijne lijntjes te vullen - 72U gehydrateerd

BIOTHERM SKIN BEST JOUR DROGE HUID

€47.27
BERSCHERMT & HYDRATEERT
Rijke, voedende en beschermende cr

BIOTHERM SKIN BEST JOUR NORMALE GECOMBINEERDE HUID

€47.27
BERSCHERMT & HYDRATEERT
Beschermt de normale tot gemengde huid tegen dagelijkse irriterende factoren. Bestrijdt dagelijkse agressie (UVA-UVB-stralen, oxidatieve stress) en beschermt de jeugdig look van de huid nu en de komende jaren. De huid oogt sterker, jonger en stralend.

BIOTHERM SKIN BEST NIGHT CREAM

€50.41
REGENERATIE

Deze nachtcr

BIOTHERM AGE FITNESS HOMME DAY CREAM ACTIVE ANTI-AGING CARE

€51.27
ACTIEVE ANTI-AGING VERZORGING met groene en blauwe micro-alg extracten. Huid zichtbaar gladder en stralender, frisse teint. Antioxidant-bescherming gedurende 12u. Te gebruiken ochtend-avond. Ultra-frisse gel. Niet vet - niet kleverig.

BIOTHERM BLUE THERAPY ACCELERATED CREME

€64.37
BLUE THERAPY ACCELERATED CREME

Herstelt zichtbaar de schade opgestapeld tot 8 weken lang en dit in slechts 2 weken.

Slechts 20% van de tekenen van ouder worden zijn onvermijdelijk

BIOTHERM BLUE THERAPY CREAM-IN-OIL ANTI-AGEING

€64.37
Een nieuw type textuur met de herstellende, voedende werking van oli

BIOTHERM BLUE THERAPY UV RESCUE - DROGE HUID

€64.37
Slechts 20 % van zichtbare huidveroudering is onvermijdelijk

BIOTHERM BLUE THERAPY UV RESCUE - NORMALE HUID

€64.37
Slechts 20 % van zichtbare huidveroudering is onvermijdelijk

BIOTHERM SKIN VIVO NUIT

€64.37

Biotherm Skin Vivo Nuit is een anti-aging nachtverzorging die uw huid glad maakt en revitaliseert. Door puur thermaal planktonextract en Reverserol SV worden zichtbare tekenen van huidveroudering

BIOTHERM BLUE THERAPY NIGHTCREAM

€65.28
Tijdens de nacht wordt de huid niet blootgesteld aan externe factoren en heeft ze maar 1 doel: Herstellen. Biotherm Blue Therapy Night herstelt de huid optimaal gedurende de nacht.

Biotherm Blue Therapy Night herstelt en regenereert de huid gedurende de nacht. De krachtige nachtcreme werkt tegen rimpels, oneffenheden en geeft de huid stevigheid. Blue Therapy Night geeft je de perfecte uitstraling in de morgen.

Onderzoek van Biotherm heeft aangetoond dat slechts 20% van de zichtbare huidveroudering onvermijdelijk is. De overige 80% heeft u zelf in de hand. Biotherm Blue Therapie is een nieuw anti-aging cr

BIOTHERM BLUE THERAPY LIFT & BLUR

€67.47
Het BLUE THERAPY [Lift & Blur] is een unieke oplossing om verslapping van de huid en rimpels te helpen bestrijden. Het is een 2-in-1 product die het beste van diepe regeneratie met de onmiddellijke correctie van een blur combineert. Het zal op de belangkrijkste bezorgheden van de vrouw werken: rimpels vereffenen, galaatstrekken liften en het gezicht verlichten.

BIOTHERM AQUASOURCE BB CREAM INSTANT BEAUTIFYING MOISTURIZER FAIR TO MEDIUM

€22.98

Biotherm Aquasource BB Cream_combineert de intensieve hydratatie van de Aquasource lijn van Biotherm met een lichte dekking. De diepe hydratatie van deze BB Cream zorgt voor een zachte egale, stralende huid die niet dof is. Door de SPF 15 is uw huid ook beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Conclusie: uw huid wordt verzorgd terwijl deze er perfect uitziet.

BIOTHERM AQUASOURCE BB CREAM INSTANT BEAUTIFYING MOISTURIZER MEDIUM TO GOLD

€22.98

Biotherm Aquasource BB Cream_combineert de intensieve hydratatie van de Aquasource lijn van Biotherm met een lichte dekking. De diepe hydratatie van deze BB Cream zorgt voor een zachte egale, stralende huid die niet dof is. Door de SPF 15 is uw huid ook beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Conclusie: uw huid wordt verzorgd terwijl deze er perfect uitziet.

123 Perfect Cc Eye Cream 21 Ivoire

€12.35

123 CC Perfect Eye Cream keeps a multi-acciones formula combined with its straightening silicone applicator, thus camouflaging imperfections and dark circles. Also smooth wrinkles and expression lines, while reducing bags leaving a rested and luminous look. Its light texture and his treatment action leave the outline of the eye smooth and flexible giving a hydration SPF 15 and 24 hours.

Filter

Show