Perfumes

Filter

Show

ARMANI AIR DI GIOIA EAU DE PARFUM

€80.26
Herbeleef het fris en energiek gevoel van een delicate wind. De combinatie van een aquatisch akkoord, pioenroos en chypre brengen je naar een bries van vrijheid en vreugde. De flacon heeft een luchtbel als dop die de adem van een diepe zucht vrijlaat. Deze delicate geur van Giorgio Armani geeft je een vleugje natuur in een falcon en brengt je terug naar je ware aard.

ARMANI SUN DI GIOIA EAU DE PARFUM

€80.26
Voel op je huid het omhullend geluk van warme zonnestralen. De combinatie van freesia, Frangipani bloem en vanille melk geeft een herboren gevoel van vrijheid en geluk. Het flori

ARMANI DIAMONDS ELLE EAU DE PARFUM SPRAY

€51.45
Emporio Armani Diamonds_is door Giorgio Armani bedacht met een sterke, overtuigende, vrouwelijke en vooral sexy vrouw in gedachten. Niet voor niets werd Beyonc_ dan ook h_t gezicht van dit nieuwe parfum.

Diamonds heeft een sprankelende frisse topnoot, dankzij een combinatie van roos, lychee en framboos. Het sensuele karakter van deze geur van Armani komt tot uiting in een combinatie van hout en amber en resulteert in een ultravrouwelijk en assertief parfum.

ARMANI ACQUA DI GIOIA EAU DE PARFUM

€54.01
Een ode aan de vrouw en aan de natuur. Een geur ge

ARMANI CODE DONNA EAU DE PARFUM SPRAY

€60.63
Armani Code Femme is een heerlijke frisse, maar toch ook sensuele geur. Perfect om iedere dag speciaal te maken. De geur is opgebouwd uit aroma's van onder andere vanille, oranjebloesem, lavendel, sinaasappel en gember.

ARMANI CODE DONNA ELIXIR FLORAL POIRE

€105.14
CODE DONNA ELIXIR FLORAL POIRE
  • Ean Code

    3605520516818

ARMANI SI INTENSE EAU DE PARFUM

€76.51
Een prachtig eerbetoon aan vrouwen vol zelfvertrouwen en passie.
Volbracht. Vastberaden. Glamour. Een 'ja' vol enthousiasme voor zijn emoties, zijn uitbundigheid. Si Eau de Parfum Intense verbeeldt een vrouw vol passie, hij vermenigvuldigt de sensuele en gesophisticeerde facetten met een elegantie getekend Giorgio Armani hemzelf. Een tweevoudigheid die subtiel wordt weergegeven in een olfactief elixir van jungle zwarte bes essentie, een lichte toevoeging van zijige freesia en akkoorden van een intense en tijdloze Chypre. Een parfum vol verfijnde kracht, passie, en vastberaden vrouwelijkheid.

ARMANI AIR DI GIOIA EAU DE PARFUM

€57.02
Herbeleef het fris en energiek gevoel van een delicate wind. De combinatie van een aquatisch akkoord, pioenroos en chypre brengen je naar een bries van vrijheid en vreugde. De flacon heeft een luchtbel als dop die de adem van een diepe zucht vrijlaat. Deze delicate geur van Giorgio Armani geeft je een vleugje natuur in een falcon en brengt je terug naar je ware aard.

ARMANI SUN DI GIOIA EAU DE PARFUM

€57.02
Voel op je huid het omhullend geluk van warme zonnestralen. De combinatie van freesia, Frangipani bloem en vanille melk geeft een herboren gevoel van vrijheid en geluk. Het flori

ARMANI SI EAU DE TOILETTE SPRAY

€57.03
De nieuwe eau de toilette, S

ARMANI EMPORIO SHE EAU DE PARFUM SPRAY

€64.29
Emporio Armani She_is een elegante, krachtige en tegelijkertijd ook zachte en intieme geur. Emporio Armani She is een van de meest populaire geuren uit de Emporio Armani lijn. She is een zachte en zoete geur die elke vrouw onweerstaanbaar maakt.Emporio Armani She is opgebouwd uit een unieke mix van kostbare ingredi

ARMANI ACQUA DI GIO EAU DE TOILETTE SPRAY

€66.20
Acqua di Gio, een damesgeur van Giorgio Armani, is ge

BOTTEGA VENETA BOTTEGA VENETA EAU DE PARFUM

€58.01
De eau de parfum van Bottega Veneta roept de souplesse en sensualiteit op van de beroemde lederwaren van het huis. De geur, een lederachtige, bloemige chypre, verenigt zich met de olfactorische taal van het Venetiaanse platteland _ frisse weiden, gemaaid gras, bloemen, aarde en hout _ en de aangename luxe van leer in een creatie die gemaakt is met de precisie van een meestervakman. De kern van de geur is chypre met een combinatie van bergamot, patchoeli en eikenmos. Sensuele bloemen en kruidige ingredi

BOTTEGA VENETA KNOT EAU DE PARFUM

€61.26
Het bijeenbrengen van de meest bijzondere grondstoffen alleen, vormde het essenti

BOTTEGA VENETA ESSENCE AROMATIQUE EAU DE COLOGNE

€58.70
Bottega Veneta Essence Aromatique is een unieke, nieuwe geur ge

BOTTEGA VENETA BOTTEGA VENETA KNOT EAU FLORALE EAU DE PARFUM

€69.19
Knot Eau Florale is een verfijnde bloemenexpressie van de Knot geur met krachtige noten van roos en pioenroos, die omhuld zijn met de zachtheid van muskus. De Mediterrane ziel van de geur straalt door in de noten van mandarijn, neroli en lavendel, en onderstreept door de aardsheid van cederhout en tonkabonen. De combinatie van deze zeldzame materialen geeft Knot Eau Florale zijn onvergetelijke karakter.

Clinique Aromatics Elixir Eau De Perfume Spray 100ml

€105.56

Perfume for her Clinique. Intriguing non-conformist fragrance performs the role of perfume, but goes far beyond. Touches the senses and spirit in subtle, pleasing ways. With notes of rose, jasmine, ylang ylang and vetiver. For the individualist in every woman. Aromatics Elixir is the oldest perfume from the house of Clinique, created in 1975. It’s classified as chypre-floral, following the steps of similar sharp and strong classics.

Clinique Aromatics Elixir Eau De Perfume Spray 25ml

€52.50
Clinique Aromatics Elixir eau de parfum spray for women is a fresh, woody fragrance, opening with top notes of aldehydes, coriander, chamomile, clary sage, lemon and verbena, bergamot, Brazilian rosewood and geranium, flowing into a heart of carnation, tuberose, orange blossom, orrisroot, jasmine, ylang-ylang and rose, rounded off with a base of sandalwood, patchouli, musk, oakmoss, vetiver and incense. Fragrance Direct customers have long been big fans of the Clinique collection of fragrances and cosmetics, and this Clinique Aromatics Elixir eau de parfum spray for women is a firm favourite for its feminine, floral scent that is ideal as a casual fragrance.

Clinique Happy Eau De Perfume Spray 30ml

€39.50
Clinique Happy perfume spray for women is a light, floral fragrance, opening with top notes of orange, Indian mandarin, plum, blood grapefruit, apple and bergamot, flowing into a heart of orchid, freesia, lily of the valley and rose, atop a smooth base of mimosa, lily, magnolia, amber and musk. Here at Fragrance Direct our customers love the Clinique collection of fragrances and cosmetics, and this Clinique Happy perfume spray for women is a firm favourite for its fresh, feminine scent that is ideal as a daytime scent.

CLINIQUE CLINIQUE HAPPY HEART EAU DE PARFUM SPRAY

€33.31
Een weldaad aan bloemen. Een hint van warmte. Een verdieping van je emoties. Een parfum dat het hart en de bloemige noten van Clinique Happy belichaamt, maar dan net een vleugje anders.

Filter

Show